Лицата со посебни потреби на летување во Дојран

И годинава на лицата со посебни потреби од Свети Николе им беше овозможен престој во општинското одморалиште во Дојран под покровителство на Локалната самоуправа Свети Николе, од чија страна на овие лица пред заминувањето им се подарија пакетчиња. Вчера, преку забава и дружење ја одбележаа седум годишнината од заедничкиот престој во одмаралиштето во Дојран.

пос пос2 пос3

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora