Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров   ја посети општина Свети Николе. При посетата оствари средба со градоначалникот Сашо Велковски, како и со претставници на бизнис заедницата. При тоа министерот Димитров ги запозна бизнисмените со актуелните состојби во нашава земја, како и со ставовите за претстојниот референдум, на кој граѓаните треба да се изјаснат за влез на нашава земја во Нато и Европската унија.

IMG_2929 IMG_2930 IMG_2931 IMG_2946 IMG_2947 IMG_2951 IMG_2984 IMG_3054 IMG_3100 IMG_3106 IMG_3117 IMG_3146