Министерот Димитров во посета на Свети Николе

Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров   ја посети општина Свети Николе. При посетата оствари средба со градоначалникот Сашо Велковски, како и со претставници на бизнис заедницата. При тоа министерот Димитров ги запозна бизнисмените со актуелните состојби во нашава земја, како и со ставовите за претстојниот референдум, на кој граѓаните треба да се изјаснат за влез на нашава земја во Нато и Европската унија.

IMG_2929 IMG_2930 IMG_2931 IMG_2946 IMG_2947 IMG_2951 IMG_2984 IMG_3054 IMG_3100 IMG_3106 IMG_3117 IMG_3146

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora