Министерот за здравство Тодоров во посета на Свети Николе

Министерот за здравство  Никола Тодоров, вчера  ја посети општина Свети Николе. При тоа оствари средба со градоначалникот на локалната самоуправа  Зоран Тасев,  со преставници на невладини здруженија и со граѓани. Покрај тоа, министерот Тодоров го посети градилиштето  на кинеската компанија Синохидро во месноста Кантонче  од каде започна  пробивањето  на трасата на новиот автопат од Свети Николе кон Миладиновци.

pat minister (2) pat minister (3) pat minister (1)

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora