Над 1200 новогодишни пакетчиња за светиниколските дечиња

Локалната самоуправа и градоначалникот на општина Свети Николе, Зоран Тасев и оваа година, традиционално, по повод новогодишните и божиќните празници за сите деца во детските градинки, за основците до петто одделение и на децата од социјално ранливите  семејства, обезбеди над 1200 новогодишни пакетчиња. Оваа акција е поддржана од компанијата за кондиторски производи „Леона“ од Свети Николе.

paketcinja (6) paketcinja (5) paketcinja (4) paketcinja (3) paketcinja (2) paketcinja (1)

 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora