Ноќни трки 2014

Во организација на Локалната самоуправа на Општина Свети Николе и општинските основни училишта во центарот на градот се одржаа традиционалните ноќни трки во кои учествуваа ученици во повеќе категории. За најуспешните градоначалникот Зоран Тасев додели пригодни награди.

trka (3) (Copy) trka (2) (Copy) trka (1) (Copy)

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora