Ноќен турнир во мал фудбал – “ Свети Николе 2021 “

Општина Свети Николе и оваа година организира традиционален Ноќен турнир во мал фудбал – “ Свети Николе 2021 “со награден фонд од 140.000 денари.


-Стартуваме на 11.07.2021 г (недела)
-Пријавувањето на екипите е до 09.07.2021

-Котизацијата по екипа е 2.000 денари.
Лица за контакт Ристе Андонов 075/358-000Кристијан Атанасов 075/624-721

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora