Ноќен турнир во мал фудбал – “ Свети Николе 2021 “

Општина Свети Николе и оваа година организира традиционален Ноќен турнир во мал фудбал – “ Свети Николе 2021 “со награден фонд од 140.000 денари.


-Стартуваме на 11.07.2021 г (недела)
-Пријавувањето на екипите е до 09.07.2021

-Котизацијата по екипа е 2.000 денари.
Лица за контакт Ристе Андонов 075/358-000Кристијан Атанасов 075/624-721

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora