Новогодишни пакетчиња за светиниколските деца

Деновиве, во сите општински основни училишта, градинките и другите установи каде престојуваат деца градоначалникот на општина Свети Николе, Сашо Велковски   им додели новогодишни пакетчиња со слатки производи. Околу 1250 ученици и деца се радуваа на подароците кои им ги подаруваше Дедо Мраз, исполнувајќи има барем една новогодишна желба.

 

DSCN0470 DSCN0475 DSCN0479 DSCN0484 DSCN0485 DSCN0487

DSCN0490 DSCN0502 DSCN0517 DSCN0520 DSCN0533 DSCN0531 DSCN0541 DSCN0544 DSCN0606 DSCN0597 DSCN0615 DSCN0623 DSCN0617 DSCN0626 DSCN0640 DSCN0631 DSCN0656 DSCN0659

DSCN0696 DSCN0694 DSCN0691 DSCN0687 DSCN0684 DSCN0680 DSCN0670 DSCN0664 DSCN0660

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora