Објава бр.2/2019 за отуѓување на градежно земјиште

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Objava-2-2019.pdf” title=”Објава 2-2019″]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora