ОБЈАВА број 1 – За отуѓување на градежно земјиште

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/OBJAVA-1.pdf” title=”ОБЈАВА 1″]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora