Објава 1/2019 од 25.07.2019

ОБЈАВА број 1/2019 (25.07.2019)

За отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно наддавање

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Objava-za-zgrada.pdf” title=”Објава за зграда”]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora