Oбраќање до граѓаните на градоначалникот на Општина Свети Николе Зоран Тасев по повод „Свети Николај“ патронот на градот Свети Николе

Градоначалник Зоран Тасев:

Ги поканувам граѓаните за заедничко одбележување на патронот Св. Николај

 

Zoran Tasev

 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora