Обраќање на Градоначалникот на Општина Свети Николе

Обраќање на Градоначалникот на Општина Свети Николе по повод патронот на градот Свети Никола

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9EjCIm0vfnU[/embedyt]

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora