Одбележан Денот на Армијата

Во касарната „Боро Менков“ во Куманово се одбележа Денот на Армијата на Република Северна Македонија – 18-ти август.

На свеченоста покрај припадниците на АРСМ присуствуваа и гости од Армијата на САД, градоначалници и гости од приватниот сектор меѓу кои гостин беше и градоначалникот на Општина Свети Николе г-дин Сашо Велковски.

 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora