Одбележан денот на ослободувањето на Свети Николе

По повод 14-ти Септември денот на ослободувањето на Свети Николе, делегации од локалната самоуправа предводена од градоначалникот Зоран Тасев, од Советот на општината, претставници од локални институции и здружанијата на граѓани положија цвеќе на спомениците на паднатите борци од НОВ и на македонскиот бранител „Александар Серафимов“.

11 oktomvri (17) 11 oktomvri (15) 11 oktomvri (14) 11 oktomvri (12) 11 oktomvri (11) 11 oktomvri (10) 11 oktomvri (9) 11 oktomvri (6) 11 oktomvri (5) 11 oktomvri (4) 11 oktomvri (2) 11 oktomvri (1)

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora