Одбележан денот на ослободувањето на Свети Николе

По повод 14-ти Септември денот на ослободувањето на Свети Николе, делегации од локалната самоуправа предводена од градоначалникот Зоран Тасев, од Советот на општината, претставници од локални институции и здружанијата на граѓани положија цвеќе на спомениците на паднатите борци од НОВ и на македонскиот бранител „Александар Серафимов“.

11 oktomvri (17) 11 oktomvri (15) 11 oktomvri (14) 11 oktomvri (12) 11 oktomvri (11) 11 oktomvri (10) 11 oktomvri (9) 11 oktomvri (6) 11 oktomvri (5) 11 oktomvri (4) 11 oktomvri (2) 11 oktomvri (1)

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora