Одбележан денот на победата над фашизмот и денот на Европа

Со оддавање почит на паднатите борци и положување на цвеќе на спомениците со пригодно обраќање, во Свети Николе свечено беше одбележан денот на победата над фашизмот и денот на Европа.

 

 

 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora