Одбележан денот на победата над фашизмот и денот на Европа

Со оддавање почит на паднатите борци и положување на цвеќе на спомениците со пригодно обраќање, во Свети Николе свечено беше одбележан денот на победата над фашизмот и денот на Европа.

 

 

 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora