Одбележан меѓународниот ден на лицата со хендикеп

Градоначалникот Зоран Тасев денеска врачувајки им пригодни подароци на штитениците на Дневниот центар за лица со посебни потреби во Свети Николе свечено беше одбележан меѓународниот ден на лицата со хендикеп. Заедно лицата со посебни потреби во кругот на дневниот центар засадија садници на јавор, приклучувајки се на акцијата ден на дрвото.

dneven centar (5) dneven centar (4) dneven centar (3) dneven centar (2) dneven centar (1)

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora