Одбележан светскиот ден на лицата со хендикеп

Со пригодна програма организиран од лицата со посебни потреби, штитеници на дневниот центар во Свети Николе, денес беше одбележан светскиот ден на лицата со хендикеп. На свеченоста присуствуваше градоначалникот на општина Свети Николе Сашо Велковски, кој во името на локалната самоуправа им го честиташе празникот и им подари табла за кошарка, која штитениците ќе ја користат за спортски активности.

DSCN0198 DSCN0199 DSCN0208 DSCN0210 DSCN0214 DSCN0219 DSCN0222 DSCN0223 DSCN0230 DSCN0250 DSCN0265 DSCN0283

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora