Одржан традиционалниот меморијален турнир во кошарка „Горан Трајчев – Шлем“

Во Свети Николе со учество на голем број екипи се одржува традиционалниот меморијален турнир во кошарка „Горан Трајчев – Шлем“, по повод 14-ти Септември денот на ослободувањето на Свети Николе. Организатори на овој турнир се Совет на млади на општина Свети Николе и локалната самоуправа.

kosarka (10) kosarka (9) kosarka (8) kosarka (7) kosarka (6) kosarka (5) kosarka (4) kosarka (3) kosarka (2) kosarka (1)

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora