Одржана свечена седница на Советот на Општина Свети Николе

По повод патронот на градот Свети Никола беше одржана свечена седница на Советот на Општина Свети Николе на која беа доделени повеќе награди и признанија.

IMG_8375-min IMG_8388-min IMG_8400-min IMG_8408-min IMG_8413-min IMG_8416-min IMG_8424-min IMG_8427-min IMG_8432-min IMG_8439-min IMG_8440-min IMG_8443-min IMG_8452-min IMG_8454-min IMG_8458-min IMG_8463-min IMG_8316-min IMG_8283-min IMG_8279-min

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora