Општина Свети Николе добитник на наградата Глобал Локал за заедници најуспешни во поттикнување на претприемништвото во Југоисточна Европа

Гала вечер за доделување на наградата Глобал Локал за заедници најуспешни во поттикнување на претприемништвото во Југоисточна Европа, како дел од Светскиот конгрес на претприемачи.Општина Свети Николе заслужено е една од добитниците.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora