Општина Свети Николе домаќин на Патувачкиот караван ЕУ за тебе

Н.Е. Г-дин Кристијан Тимоние, амбасадор на Франција во Република Северна Македонија, одржа средба со Градоначалникот на Општина Свети Николе г-дин Сашо Велковски а потоа активностите продолжија во СОУ “Кочо Рацин” каде се одржа дебата со учениците на теми од значењето на ЕУ и продобивките од нашето членство во ЕУ, какко и велосипедско родео организирано во училишниот двор, на кое земаа учество ученици од сите училишта во општината.

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora