Општина Свети Николе се вклучи во кампањата 16 дена активизам против родово базирано насилство

Општина Свети Николе се вклучи во кампањата 16 дена активизам против родово базирано насилство. Симболично го означуваме „СТОП ЗА НАСИЛСТВАТА“ со осветлување на општинската зграда со портокалови филтри.

ДА ЈА ПРЕКИНEМЕ ТИШИНАТА, ЗА ДА ЗАВРШИ НАСИЛСТВОТО!

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora