Општина Свети Николе се вклучи во кампањата 16 дена активизам против родово базирано насилство

Општина Свети Николе се вклучи во кампањата 16 дена активизам против родово базирано насилство. Симболично го означуваме „СТОП ЗА НАСИЛСТВАТА“ со осветлување на општинската зграда со портокалови филтри.

ДА ЈА ПРЕКИНEМЕ ТИШИНАТА, ЗА ДА ЗАВРШИ НАСИЛСТВОТО!

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora