Општинска делегација во посета на Кадрифаково и Амзабегово

Градоначалникот на општина Свети Николе Зоран Тасев заедно со претседателот на Советот Илија Стоилев и директорите на јавните претпријатија и раководителите на одделенијата во општинската администрација оствари средби со граѓаните на населените места Кадрифаково и Амзабегово. На средбите граѓаните ги посочија проблемите со кои се соочуваат во населените места во секојдневното живеење и заеднички со локаната самоуправа да можат да ги надминат. Градоначалникот ги истакна приоритетите за проектите кои во иднина ќе се реализираат и ќе придонесат за поквалитетно живеење.

tribina MZ (4) tribina MZ (6) tribina MZ (5) tribina MZ (3) tribina MZ (2) tribina MZ (1)

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora