Свеченост по повод Свети Никола – патронот на градот Свети Николе

По повод празникот Свети Никола – патронот на градот Свети Николе, Општина Свети Николе организира културна манифестација со многу естрадни уметници и свечености.

sveti-nikolaj-pokana

 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora