Свеченост по повод Свети Никола – патронот на градот Свети Николе

По повод празникот Свети Никола – патронот на градот Свети Николе, Општина Свети Николе организира културна манифестација со многу естрадни уметници и свечености.

sveti-nikolaj-pokana

 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora