Посета на градоначалникот на дневниот центар

Во чест на Свети Никола патронот на нашиот град и седумгодишнината од постоење на дневниот центар за лица со посебни потреби во Свети Николе од страна на центарот беа доделени признанија за сите оние што имале свој допринос во работата на истиот. На свеченоста децата од центарот се претставија со богата културно уметничка програма која кај присутните беше доживеана со воодушевување. centarposebni centarposebni2 centarposebni3 centarposebni4 centarposebni5

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora