Посета на градоначалникот по повод новогодишната ноќ

Градоначалникот на Општина Свети Николе, г-дин Сашо Велковски во новогодишната ноќ ги посети вработените во дежурните служби на локалната самоуправа, полицијата, противпожарната единица, задравствениот дом и пречисителната страница и на сите вработени им ги честита празниците доделувајќи им пригодни подароци.

novagodina institucii novagodina institucii2 novagodina institucii3 novagodina institucii4 novagodina institucii5 novagodina institucii6

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora