Посета на градоначалникот по повод новогодишната ноќ

Градоначалникот на Општина Свети Николе, г-дин Сашо Велковски во новогодишната ноќ ги посети вработените во дежурните служби на локалната самоуправа, полицијата, противпожарната единица, задравствениот дом и пречисителната страница и на сите вработени им ги честита празниците доделувајќи им пригодни подароци.

novagodina institucii novagodina institucii2 novagodina institucii3 novagodina institucii4 novagodina institucii5 novagodina institucii6

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora