Посета на Општина Свети Николе од страна на г-дин Армен Григорјан новоименуваниот постојан претставник на УНДП МК

Општина Свети Николе беше посетена од страна на г-дин Армен Григорјан новоименуваниот постојан претставник на УНДП МК во Република Македонија. Дискутиравме за соработката досега но и за планови за идна соработка. УНДП МК е долгогодишен верен партнер на општина Свети Николе кој се стреми да помага во сите области на развој.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora