Посета на регионалниот проект менаџер на UNWOMEN

Регионалниот проект менаџер на UNWOMEN г-ѓа Ермира Лубани во посета на Општина Свети Николе и градоначалникот Сашо Велковски на тема родовото буџетирање во општина Свети Николе, негова имплементација и идните приоритети на општината во остварување на овој процес.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora