Поставување на летниковци пред колективните згради во општина Свети Николе

Започна реализацијата на проектот за поставување на 11 летниковци пред колективните згради во Свети Николе.
Граѓаните овие прекрасни објекти, можат да ги користат за релаксација и дружба.
Се започна со поставување од зградата во Каракански бавчи, и ќе продолжи понатаму во другите населби.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora