Пријави за доделување на Плакети, признанија, благодарници, и спомен плакети за 2016 година

Пријави за доделување на Плакети, признанија, благодарници, и спомен плакети за 2016 година по повод патронот на градот „Свети Николај“.

Во чест на празникот „Свети Николај“ Општина Свети Николе распишува конкурс….

За повеќе кликнете овде

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora