Прв мото собир на МК Свети Николе

Мото клуб Свети Николе МЦЦ на ден 07.06.2014 година го организираше својот прв мото собир. Локацијата на настанот беше Новиот градски парк.

moto sobir (10) moto sobir (9) moto sobir (8) moto sobir (7) moto sobir (6) moto sobir (5) moto sobir (4) moto sobir (3) moto sobir (2) moto sobir (1)

 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora