Прв мото собир на МК Свети Николе

Мото клуб Свети Николе МЦЦ на ден 07.06.2014 година го организираше својот прв мото собир. Локацијата на настанот беше Новиот градски парк.

moto sobir (10) moto sobir (9) moto sobir (8) moto sobir (7) moto sobir (6) moto sobir (5) moto sobir (4) moto sobir (3) moto sobir (2) moto sobir (1)

 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora