Пуштена во употреба целосно реконструираната фонтана во градскиот парк.

По тримесечната реконструкција на фонтаната во градскиот парк градоначалникот на Општина Свети Николе Сашо Велковски ја пушти во употреба. Во градскиот парк е поставен и хотспот за бесплатен интернет пристап за граѓаните.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora