ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 

Седници на Совет

 
 
 
 
 
 
 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 3.38 | 6.72
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 5.28 | 11.85
Дом на културата
PM2.5 | PM10 3.63 | 7.70

Целосен приказ
 
 
 
Големина на фонт
Контраст