ИнфоТелефон: +389 32 444 169
 


 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 19.30 | 29.70
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 22.27 | 29.70
Дом на културата
PM2.5 | PM10 23.83 | 33.40

Целосен приказ

Кој е онлајн?

Во моментот: 4 посетители

 
 

Седници на Совет

 
 
 
 
 
Големина на фонт
Контраст