Редовна дезинфекција на улиците во Свети Николе за поголема превенција и заштита од коронавирусот

Редовна дезинфекција на улиците во Свети Николе за поголема превенција и заштита од коронавирусот.

Екипата е стандардна, ТППЕ, земјоделци и ДПД Свети Николе.

Се грижиме за Вашето здравје.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora