Реконструкција на водоводниот систем во с.Орел

Месната заедница во с.Орел и Извидничкиот одред Гоце Делчев на ден 28.04.2018 организираа акција за отстранување на дефект на водоводниот систем во с.Орел. Во соработка со Општина Свети Николе ке се организира зафат со кој би се замениле старите водоводни цевки со што ке се подобри водоснабдувањето во с.Орел.

IMG-2e40050b1a6961b36bfea019c07b9e1c-V IMG-739f2dcd816d9ad19d448947f37c2f39-V IMG-96296e5f8659d232097a3192cab4adbb-V IMG-c4982948bea3c35ca0600776c7a02253-V IMG-dbe4d590974c0585e32d193cd242442a-V IMG-ebb10af89c093f0976d620f5844036f8-V IMG-f79bae7f900f721ec3a5db6b92f8744a-V

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora