Решен проблемот со кучињата скитници

Извршено е заловување на кучиња скитници од страна на Ветеринарниот сточарски центар “Тодор Велков” од Куманово со кој општина Свети Николе има склучено договор за третирање на истите.

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora