Соопштение – Конкурс за обука на воени пилоти

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Obuka-za-voeni-piloti.pdf” title=”Obuka za voeni piloti”]

 

 

Конкурс – Министерство за одбрана

 

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora