Соопштение за организирање на јавна презентација и јавна анкета

[pdf-embedder url=”http://svetinikole.gov.mk/wp-content/uploads/Javna-Anketa.pdf” title=”Јавна Анкета”]

 

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora