Средба со жителите на Малино и Крушица

Граѓаните на Малино и Крушица во средбите со градоначалникот на општина Свети Николе Зоран Тасев и членовите на општинската администрација разговараа за актуелните потреби и проблеми. Во овие две села најголем проблем претставува водоснабдувањето. Градоначалникот најави дека во тек се изработувањето на проекти за водоснабдување со кои во наредниот период би се решил овој горлив проблем.

krusica (1) krusica (2) krusica (3) krusica (4) krusica (5)

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora