ИНТЕРЕН  ОГЛАС БРОЈ  02/2022

За пополнување на работно место со унапредување на 1 (еден)    административен службеник во Општина Свети Николе

Противпожарна единица

ТППЕ

Народен музеј

muzej bylazora