Свечена академија по повод Патронот на градот Свети Никола

се одржа свечена академија на која воедно беа доделени награди,благодарници, признанија и плакети на ученици, поединци, компании и организации кои посебно се истакнале или дале посебен придонес кон заедницата

Квалитет на воздухот

Моментални вредности:

Агенција за вработување
PM2.5 | PM10 - | -
ООУ „Гоце Делчев“
PM2.5 | PM10 - | -
СОУ „Кочо Рацин“
PM2.5 | PM10 - | -
ЈЗУ Здравствен дом
PM2.5 | PM10 - | -
Дом на културата
PM2.5 | PM10 - | -

Целосен приказ

народен музеј

bylazora